Landekode Juleøen (Tfn: +61, ISO: CX)

Nedenfor finder du landekode Juleøen, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Juleøen topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Juleøen. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Juleøen, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Juleøen, hvor meget areal og befolkning Juleøen har og så videre.

LANDEKODE 📞

+61

ISO (2)

CX

ISO (3)

CXR

FLAG

🇨🇽

TOPDOMÆNE

.cx

VALUTAKODE

AUD

Fakta om Juleøen

Juleøen har et areal på 135 km2 og kan navngives CX eller CXR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Juleøen er +61, og den officielle TLD er .cx. Befolkningen på Juleøen er cirka 1 500, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Juleøen er australske dollar (kode: AUD), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Juleøen.

Stikkontakt i Juleøen

De typer af stikkontakter der bruges i Juleøen er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Juleøen. Her kan du læse mere om stikkontakt Juleøen og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Juleøen virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.