Landekode Kamerun (Tfn: +237, ISO: CM)

Nedenfor finder du landekode Kamerun, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Kamerun topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Kamerun. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Kamerun, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Kamerun, hvor meget areal og befolkning Kamerun har og så videre.

LANDEKODE 📞

+237

ISO (2)

CM

ISO (3)

CMR

FLAG

🇨🇲

TOPDOMÆNE

.cm

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Kamerun

Kamerun har et areal på 475 442 km2 og kan navngives CM eller CMR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Kamerun er +237, og den officielle TLD er .cm. Befolkningen på Kamerun er cirka 26 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk og engelsk. Valutaen, der bruges i Kamerun er CFA franc (kode: XAF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 27,88 milliarder US$.

Stikkontakt i Kamerun

De typer af stikkontakter der bruges i Kamerun er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Kamerun. Her kan du læse mere om stikkontakt Kamerun og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Kamerun virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.