Landekode Kap Verde (Tfn: +238, ISO: CV)

Nedenfor finder du landekode Kap Verde, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Kap Verde topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Kap Verde. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Kap Verde, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Kap Verde, hvor meget areal og befolkning Kap Verde har og så videre.

LANDEKODE 📞

+238

ISO (2)

CV

ISO (3)

CPV

FLAG

🇨🇻

TOPDOMÆNE

.cv

VALUTAKODE

CVE

Fakta om Kap Verde

Kap Verde har et areal på 4 033 km2 og kan navngives CV eller CPV ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Kap Verde er +238, og den officielle TLD er .cv. Befolkningen på Kap Verde er cirka 540 000, og det eller de sprog, de taler, er portugisisk. Valutaen, der bruges i Kap Verde er Kapverdisk escudo (kode: CVE), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,955 milliarder US$.

Stikkontakt i Kap Verde

De typer af stikkontakter der bruges i Kap Verde er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Kap Verde. Her kan du læse mere om stikkontakt Kap Verde og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Kap Verde virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.