Landekode Kirgisistan (Tfn: +996, ISO: KG)

Nedenfor finder du landekode Kirgisistan, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Kirgisistan topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Kirgisistan. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Kirgisistan, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Kirgisistan, hvor meget areal og befolkning Kirgisistan har og så videre.

LANDEKODE 📞

+996

ISO (2)

KG

ISO (3)

KGZ

FLAG

🇰🇬

TOPDOMÆNE

.kg

VALUTAKODE

KGS

Fakta om Kirgisistan

Kirgisistan har et areal på 199 951 km2 og kan navngives KG eller KGZ ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Kirgisistan er +996, og den officielle TLD er .kg. Befolkningen på Kirgisistan er cirka 6 500 000, og det eller de sprog, de taler, er Kirgisisk, russisk. Valutaen, der bruges i Kirgisistan er Kirgisistan som (kode: KGS), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 7,234 milliarder US$.

Stikkontakt i Kirgisistan

De typer af stikkontakter der bruges i Kirgisistan er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Kirgisistan. Her kan du læse mere om stikkontakt Kirgisistan og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Kirgisistan virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Kirgisistan

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Kirgisistan. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Kirgisistan står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Kirgisistan.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Mobiltelefoner+996-502
Mobiltelefoner+996-517
Osh+996-322