Landekode Kosovo (Tfn: +383, ISO: XK)

Nedenfor finder du landekode Kosovo, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Kosovo topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Kosovo. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Kosovo, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Kosovo, hvor meget areal og befolkning Kosovo har og så videre.

LANDEKODE 📞

+383

ISO (2)

XK

ISO (3)

XKX

FLAG

🇽🇰

TOPDOMÆNE

.xk

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Kosovo

Kosovo har et areal på 10 887 km2 og kan navngives XK eller XKX ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Kosovo er +383, og den officielle TLD er .xk. Befolkningen på Kosovo er cirka 1 800 000, og det eller de sprog, de taler, er albansk og serbisk. Valutaen, der bruges i Kosovo er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 7,15 milliarder US$.

Stikkontakt i Kosovo

De typer af stikkontakter der bruges i Kosovo er Type C, Type F. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Kosovo. Her kan du læse mere om stikkontakt Kosovo og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Kosovo virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.