Landekode Lesotho (Tfn: +266, ISO: LS)

Nedenfor finder du landekode Lesotho, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Lesotho topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Lesotho. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Lesotho, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Lesotho, hvor meget areal og befolkning Lesotho har og så videre.

LANDEKODE 📞

+266

ISO (2)

LS

ISO (3)

LSO

FLAG

🇱🇸

TOPDOMÆNE

.ls

VALUTAKODE

LSL

Fakta om Lesotho

Lesotho har et areal på 30 355 km2 og kan navngives LS eller LSO ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Lesotho er +266, og den officielle TLD er .ls. Befolkningen på Lesotho er cirka 2 200 000, og det eller de sprog, de taler, er sesotho og engelsk. Valutaen, der bruges i Lesotho er loti (kode: LSL), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 2,457 milliarder US$.

Stikkontakt i Lesotho

De typer af stikkontakter der bruges i Lesotho er Type M. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Lesotho. Her kan du læse mere om stikkontakt Lesotho og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Lesotho virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.