Landekode Libanon (Tfn: +961, ISO: LB)

Nedenfor finder du landekode Libanon, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Libanon topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Libanon. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Libanon, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Libanon, hvor meget areal og befolkning Libanon har og så videre.

LANDEKODE 📞

+961

ISO (2)

LB

ISO (3)

LBN

FLAG

🇱🇧

TOPDOMÆNE

.lb

VALUTAKODE

LBP

Fakta om Libanon

Libanon har et areal på 10 452 km2 og kan navngives LB eller LBN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Libanon er +961, og den officielle TLD er .lb. Befolkningen på Libanon er cirka 6 000 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Libanon er libanesisk pund (kode: LBP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 43,49 milliarder US$.

Stikkontakt i Libanon

De typer af stikkontakter der bruges i Libanon er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Libanon. Her kan du læse mere om stikkontakt Libanon og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Libanon virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Libanon

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Libanon. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Libanon står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Libanon.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Baabda+961-5
Beirut+961-1
Jezine+961-7
Jounieh+961-9
Saida+961-7
Tripoli+961-6
Zahle+961-8