Landekode Liberia (Tfn: +231, ISO: LR)

Nedenfor finder du landekode Liberia, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Liberia topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Liberia. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Liberia, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Liberia, hvor meget areal og befolkning Liberia har og så videre.

LANDEKODE 📞

+231

ISO (2)

LR

ISO (3)

LBR

FLAG

🇱🇷

TOPDOMÆNE

.lr

VALUTAKODE

LRD

Fakta om Liberia

Liberia har et areal på 111 369 km2 og kan navngives LR eller LBR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Liberia er +231, og den officielle TLD er .lr. Befolkningen på Liberia er cirka 5 000 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Liberia er liberiske dollar (kode: LRD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,977 milliarder US$.

Stikkontakt i Liberia

De typer af stikkontakter der bruges i Liberia er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Liberia. Her kan du læse mere om stikkontakt Liberia og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Liberia virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.