Landekode Macao (Tfn: +853, ISO: MO)

Nedenfor finder du landekode Macao, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Macao topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Macao. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Macao, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Macao, hvor meget areal og befolkning Macao har og så videre.

LANDEKODE 📞

+853

ISO (2)

MO

ISO (3)

MAC

FLAG

🇲🇴

TOPDOMÆNE

.mo

VALUTAKODE

MOP

Fakta om Macao

Macao har et areal på 115,3 km2 og kan navngives MO eller MAC ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Macao er +853, og den officielle TLD er .mo. Befolkningen på Macao er cirka 700 000, og det eller de sprog, de taler, er portugisisk og kinesisk. Valutaen, der bruges i Macao er pataca (kode: MOP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 51,68 milliarder US$.

Stikkontakt i Macao

De typer af stikkontakter der bruges i Macao er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Macao. Her kan du læse mere om stikkontakt Macao og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Macao virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.