Landekode Malawi (Tfn: +265, ISO: MW)

Nedenfor finder du landekode Malawi, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Malawi topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Malawi. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Malawi, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Malawi, hvor meget areal og befolkning Malawi har og så videre.

LANDEKODE 📞

+265

ISO (2)

MW

ISO (3)

MWI

FLAG

🇲🇼

TOPDOMÆNE

.mw

VALUTAKODE

MWK

Fakta om Malawi

Malawi har et areal på 118 484 km2 og kan navngives MW eller MWI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Malawi er +265, og den officielle TLD er .mw. Befolkningen på Malawi er cirka 19 000 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Malawi er Malawisk kwacha (kode: MWK), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 3,683 milliarder US$.

Stikkontakt i Malawi

De typer af stikkontakter der bruges i Malawi er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Malawi. Her kan du læse mere om stikkontakt Malawi og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Malawi virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.