Landekode Mali (Tfn: +223, ISO: ML)

Nedenfor finder du landekode Mali, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Mali topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Mali. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Mali, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Mali, hvor meget areal og befolkning Mali har og så videre.

LANDEKODE 📞

+223

ISO (2)

ML

ISO (3)

MLI

FLAG

🇲🇱

TOPDOMÆNE

.ml

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Mali

Mali har et areal på 1 240 192 km2 og kan navngives ML eller MLI ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Mali er +223, og den officielle TLD er .ml. Befolkningen på Mali er cirka 20 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Mali er CFA franc (kode: XOF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 11,37 milliarder US$.

Stikkontakt i Mali

De typer af stikkontakter der bruges i Mali er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Mali. Her kan du læse mere om stikkontakt Mali og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Mali virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.