Landekode Malta (Tfn: +356, ISO: MT)

Nedenfor finder du landekode Malta, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Malta topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Malta. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Malta, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Malta, hvor meget areal og befolkning Malta har og så videre.

LANDEKODE 📞

+356

ISO (2)

MT

ISO (3)

MLT

FLAG

🇲🇹

TOPDOMÆNE

.mt

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Malta

Malta har et areal på 316 km2 og kan navngives MT eller MLT ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Malta er +356, og den officielle TLD er .mt. Befolkningen på Malta er cirka 500 000, og det eller de sprog, de taler, er maltesisk og engelsk. Valutaen, der bruges i Malta er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 9,541 milliarder US$.

Stikkontakt i Malta

De typer af stikkontakter der bruges i Malta er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Malta. Her kan du læse mere om stikkontakt Malta og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Malta virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.