Landekode Marokko (Tfn: +212, ISO: MA)

Nedenfor finder du landekode Marokko, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Marokko topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Marokko. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Marokko, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Marokko, hvor meget areal og befolkning Marokko har og så videre.

LANDEKODE 📞

+212

ISO (2)

MA

ISO (3)

MAR

FLAG

🇲🇦

TOPDOMÆNE

.ma

VALUTAKODE

MAD

Fakta om Marokko

Marokko har et areal på 710 850 km2 og kan navngives MA eller MAR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Marokko er +212, og den officielle TLD er .ma. Befolkningen på Marokko er cirka 36 000 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk og tamazigh. Valutaen, der bruges i Marokko er marokkansk dirham (kode: MAD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 104,8 milliarder US$.

Stikkontakt i Marokko

De typer af stikkontakter der bruges i Marokko er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Marokko. Her kan du læse mere om stikkontakt Marokko og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Marokko virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Marokko

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Marokko. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Marokko står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Marokko.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Fes+212-55
Lâayoune+212-48
Marrakech+212-44
Méknès+212-55
Oujda+212-56
Rabat+212-37
Settat+212-23
Tanger (Tangiers)+212-39
Tétouan+212-39