Landekode Marshalløerne (Tfn: +692, ISO: MH)

Nedenfor finder du landekode Marshalløerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Marshalløerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Marshalløerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Marshalløerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Marshalløerne, hvor meget areal og befolkning Marshalløerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+692

ISO (2)

MH

ISO (3)

MHL

FLAG

🇲🇭

TOPDOMÆNE

.mh

VALUTAKODE

USD

Fakta om Marshalløerne

Marshalløerne har et areal på 181,43 km2 og kan navngives MH eller MHL ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Marshalløerne er +692, og den officielle TLD er .mh. Befolkningen på Marshalløerne er cirka 60 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og marshallesisk. Valutaen, der bruges i Marshalløerne er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 193 miljoner US$.

Stikkontakt i Marshalløerne

De typer af stikkontakter der bruges i Marshalløerne er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Marshalløerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Marshalløerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Marshalløerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.