Landekode Martinique (Tfn: +596, ISO: MQ)

Nedenfor finder du landekode Martinique, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Martinique topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Martinique. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Martinique, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Martinique, hvor meget areal og befolkning Martinique har og så videre.

LANDEKODE 📞

+596

ISO (2)

MQ

ISO (3)

MTQ

FLAG

🇲🇶

TOPDOMÆNE

.mq

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Martinique

Martinique har et areal på 1 128 km2 og kan navngives MQ eller MTQ ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Martinique er +596, og den officielle TLD er .mq. Befolkningen på Martinique er cirka 377 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Martinique er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 10,7 milliarder US$.

Stikkontakt i Martinique

De typer af stikkontakter der bruges i Martinique er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Martinique. Her kan du læse mere om stikkontakt Martinique og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Martinique virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.