Landekode Mauritius (Tfn: +230, ISO: MU)

Nedenfor finder du landekode Mauritius, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Mauritius topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Mauritius. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Mauritius, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Mauritius, hvor meget areal og befolkning Mauritius har og så videre.

LANDEKODE 📞

+230

ISO (2)

MU

ISO (3)

MUS

FLAG

🇲🇺

TOPDOMÆNE

.mu

VALUTAKODE

MUR

Fakta om Mauritius

Mauritius har et areal på 2 040 km2 og kan navngives MU eller MUS ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Mauritius er +230, og den officielle TLD er .mu. Befolkningen på Mauritius er cirka 1 300 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og fransk. Valutaen, der bruges i Mauritius er Mauritiske rupee (kode: MUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 11,9 milliarder US$.

Stikkontakt i Mauritius

De typer af stikkontakter der bruges i Mauritius er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Mauritius. Her kan du læse mere om stikkontakt Mauritius og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Mauritius virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.