Landekode Mayotte (Tfn: +262, ISO: YT)

Nedenfor finder du landekode Mayotte, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Mayotte topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Mayotte. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Mayotte, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Mayotte, hvor meget areal og befolkning Mayotte har og så videre.

LANDEKODE 📞

+262

ISO (2)

YT

ISO (3)

MYT

FLAG

🇾🇹

TOPDOMÆNE

.yt

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Mayotte

Mayotte har et areal på 374 km2 og kan navngives YT eller MYT ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Mayotte er +262, og den officielle TLD er .yt. Befolkningen på Mayotte er cirka 160 000, og det eller de sprog, de taler, er French, Shimaore og Alagassi. Valutaen, der bruges i Mayotte er Euro (kode: EUR), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Mayotte.

Stikkontakt i Mayotte

De typer af stikkontakter der bruges i Mayotte er Type C, Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Mayotte. Her kan du læse mere om stikkontakt Mayotte og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Mayotte virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.