Landekode Monaco (Tfn: +377, ISO: MC)

Nedenfor finder du landekode Monaco, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Monaco topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Monaco. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Monaco, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Monaco, hvor meget areal og befolkning Monaco har og så videre.

LANDEKODE 📞

+377

ISO (2)

MC

ISO (3)

MCO

FLAG

🇲🇨

TOPDOMÆNE

.mc

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Monaco

Monaco har et areal på 2,2 km2 og kan navngives MC eller MCO ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Monaco er +377, og den officielle TLD er .mc. Befolkningen på Monaco er cirka 40 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Monaco er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,748 milliarder US$.

Stikkontakt i Monaco

De typer af stikkontakter der bruges i Monaco er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Monaco. Her kan du læse mere om stikkontakt Monaco og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Monaco virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.