Landekode Mongoliet (Tfn: +976, ISO: MN)

Nedenfor finder du landekode Mongoliet, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Mongoliet topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Mongoliet. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Mongoliet, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Mongoliet, hvor meget areal og befolkning Mongoliet har og så videre.

LANDEKODE 📞

+976

ISO (2)

MN

ISO (3)

MNG

FLAG

🇲🇳

TOPDOMÆNE

.mn

VALUTAKODE

MNT

Fakta om Mongoliet

Mongoliet har et areal på 1 566 000 km2 og kan navngives MN eller MNG ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Mongoliet er +976, og den officielle TLD er .mn. Befolkningen på Mongoliet er cirka 3 300 000, og det eller de sprog, de taler, er mongolsk. Valutaen, der bruges i Mongoliet er tögrög tugrik (kode: MNT), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 11,14 milliarder US$.

Stikkontakt i Mongoliet

De typer af stikkontakter der bruges i Mongoliet er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Mongoliet. Her kan du læse mere om stikkontakt Mongoliet og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Mongoliet virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.