Landekode Montenegro (Tfn: +382, ISO: ME)

Nedenfor finder du landekode Montenegro, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Montenegro topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Montenegro. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Montenegro, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Montenegro, hvor meget areal og befolkning Montenegro har og så videre.

LANDEKODE 📞

+382

ISO (2)

ME

ISO (3)

MNE

FLAG

🇲🇪

TOPDOMÆNE

.me

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Montenegro

Montenegro har et areal på 13 812 km2 og kan navngives ME eller MNE ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Montenegro er +382, og den officielle TLD er .me. Befolkningen på Montenegro er cirka 650 000, og det eller de sprog, de taler, er montenegrinsk. Valutaen, der bruges i Montenegro er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 4,518 milliarder US$.

Stikkontakt i Montenegro

De typer af stikkontakter der bruges i Montenegro er Type C, Type F. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Montenegro. Her kan du læse mere om stikkontakt Montenegro og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Montenegro virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.