Landekode Montserrat (Tfn: +1-664, ISO: MS)

Nedenfor finder du landekode Montserrat, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Montserrat topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Montserrat. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Montserrat, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Montserrat, hvor meget areal og befolkning Montserrat har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-664

ISO (2)

MS

ISO (3)

MSR

FLAG

🇲🇸

TOPDOMÆNE

.ms

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Montserrat

Montserrat har et areal på 102 km2 og kan navngives MS eller MSR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Montserrat er +1-664, og den officielle TLD er .ms. Befolkningen på Montserrat er cirka 5 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Montserrat er østcaribiske dollar (kode: XCD), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Montserrat.

Stikkontakt i Montserrat

De typer af stikkontakter der bruges i Montserrat er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Montserrat. Her kan du læse mere om stikkontakt Montserrat og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Montserrat virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.