Landekode Mozambique (Tfn: +258, ISO: MZ)

Nedenfor finder du landekode Mozambique, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Mozambique topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Mozambique. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Mozambique, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Mozambique, hvor meget areal og befolkning Mozambique har og så videre.

LANDEKODE 📞

+258

ISO (2)

MZ

ISO (3)

MOZ

FLAG

🇲🇿

TOPDOMÆNE

.mz

VALUTAKODE

MZN

Fakta om Mozambique

Mozambique har et areal på 801 590 km2 og kan navngives MZ eller MOZ ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Mozambique er +258, og den officielle TLD er .mz. Befolkningen på Mozambique er cirka 30 000 000, og det eller de sprog, de taler, er portugisisk. Valutaen, der bruges i Mozambique er metisk (kode: MZN), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 14,67 milliarder US$.

Stikkontakt i Mozambique

De typer af stikkontakter der bruges i Mozambique er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Mozambique. Her kan du læse mere om stikkontakt Mozambique og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Mozambique virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Mozambique

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Mozambique. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Mozambique står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Mozambique.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Chimolo+258-251
Chokwe+258-221
Maputo+258-21
Matola+258-24
Nampula+258-26
Quelimane+258-24
Tete+258-252
Xai-Xai+258-222