Landekode Nauru (Tfn: +674, ISO: NR)

Nedenfor finder du landekode Nauru, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Nauru topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Nauru. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Nauru, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Nauru, hvor meget areal og befolkning Nauru har og så videre.

LANDEKODE 📞

+674

ISO (2)

NR

ISO (3)

NRU

FLAG

🇳🇷

TOPDOMÆNE

.nr

VALUTAKODE

AUD

Fakta om Nauru

Nauru har et areal på 21 km2 og kan navngives NR eller NRU ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Nauru er +674, og den officielle TLD er .nr. Befolkningen på Nauru er cirka 12 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og naurisk. Valutaen, der bruges i Nauru er australske dollar (kode: AUD), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Nauru.

Stikkontakt i Nauru

De typer af stikkontakter der bruges i Nauru er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Nauru. Her kan du læse mere om stikkontakt Nauru og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Nauru virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.