Landekode New Zealand (Tfn: +64, ISO: NZ)

Nedenfor finder du landekode New Zealand, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og New Zealand topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for New Zealand. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om New Zealand, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for New Zealand, hvor meget areal og befolkning New Zealand har og så videre.

LANDEKODE 📞

+64

ISO (2)

NZ

ISO (3)

NZL

FLAG

🇳🇿

TOPDOMÆNE

.nz

VALUTAKODE

NZD

Fakta om New Zealand

New Zealand har et areal på 268 021 km2 og kan navngives NZ eller NZL ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til New Zealand er +64, og den officielle TLD er .nz. Befolkningen på New Zealand er cirka 5 000 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i New Zealand er New Zealandske dollar (kode: NZD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 181,1 milliarder US$.

Stikkontakt i New Zealand

De typer af stikkontakter der bruges i New Zealand er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i New Zealand. Her kan du læse mere om stikkontakt New Zealand og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra New Zealand virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i New Zealand

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i New Zealand. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i New Zealand står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for New Zealand.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Christchurch+64-3
Dunedin+64-3
Hamilton+64-7
Hastings+64-6
Invercargill+64-3
Napier+64-6
Nelson+64-3
New Plymouth+64-6
New Zealand External Territori+64-24
North Island (Central and East+64-7
North Island (North)+64-9
North Island (Western)+64-6
Palmerston North+64-6
Pokeno+64-9
Rotorua+64-7
South Island+64-3
Tauranga+64-7
Timaru+64-3
Wanganui+64-6
Wellington Region+64-4
Whangarei+64-9