Landekode Niger (Tfn: +227, ISO: NE)

Nedenfor finder du landekode Niger, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Niger topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Niger. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Niger, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Niger, hvor meget areal og befolkning Niger har og så videre.

LANDEKODE 📞

+227

ISO (2)

NE

ISO (3)

NER

FLAG

🇳🇪

TOPDOMÆNE

.ne

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Niger

Niger har et areal på 1 267 000 km2 og kan navngives NE eller NER ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Niger er +227, og den officielle TLD er .ne. Befolkningen på Niger er cirka 23 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Niger er CFA franc (kode: XOF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 7,304 milliarder US$.

Stikkontakt i Niger

De typer af stikkontakter der bruges i Niger er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Niger. Her kan du læse mere om stikkontakt Niger og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Niger virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.