Landekode Niue (Tfn: +683, ISO: NU)

Nedenfor finder du landekode Niue, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Niue topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Niue. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Niue, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Niue, hvor meget areal og befolkning Niue har og så videre.

LANDEKODE 📞

+683

ISO (2)

NU

ISO (3)

NIU

FLAG

🇳🇺

TOPDOMÆNE

.nu

VALUTAKODE

NZD

Fakta om Niue

Niue har et areal på 261,46 km2 og kan navngives NU eller NIU ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Niue er +683, og den officielle TLD er .nu. Befolkningen på Niue er cirka 2 000, og det eller de sprog, de taler, er Niuean og engelsk. Valutaen, der bruges i Niue er New Zealandske dollar (kode: NZD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 10,01 miljoner US$.

Stikkontakt i Niue

De typer af stikkontakter der bruges i Niue er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Niue. Her kan du læse mere om stikkontakt Niue og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Niue virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Niue

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Niue. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Niue står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Niue.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Alofi+683-3
Alofi+683-4