Landekode Nordirland (Tfn: +44)

Nedenfor finder du landekode Nordirland, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Nordirland topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Nordirland. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Nordirland, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Nordirland, hvor meget areal og befolkning Nordirland har og så videre.

LANDEKODE 📞

+44

FLAG

🇬🇧

TOPDOMÆNE

.uk

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Nordirland

Nordirland har et areal på 14 130 km2 , men der er ikke noget officielt navn for Nordirland der bruger ISO-koder. Landekoden for at ringe til Nordirland findes dog og er +44, og der er også et officielt topdomæne, der er .uk. Befolkningen på Nordirland er cirka 1 900 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk, irsk og skotsk Ulster. Valutaen, der bruges i Nordirland er britiske pund (kode: GBP), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Nordirland.

Stikkontakt i Nordirland

De typer af stikkontakter der bruges i Nordirland er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Nordirland. Her kan du læse mere om stikkontakt Nordirland og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Nordirland virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.