Landekode Nordkorea (Tfn: +850, ISO: KP)

Nedenfor finder du landekode Nordkorea, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Nordkorea topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Nordkorea. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Nordkorea, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Nordkorea, hvor meget areal og befolkning Nordkorea har og så videre.

LANDEKODE 📞

+850

ISO (2)

KP

ISO (3)

PRK

FLAG

🇰🇵

TOPDOMÆNE

.kp

VALUTAKODE

KPW

Fakta om Nordkorea

Nordkorea har et areal på 120 540 km2 og kan navngives KP eller PRK ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Nordkorea er +850, og den officielle TLD er .kp. Befolkningen på Nordkorea er cirka 26 000 000, og det eller de sprog, de taler, er koreansk. Valutaen, der bruges i Nordkorea er Nordkoreansk won (kode: KPW), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 28 milliarder US$.

Stikkontakt i Nordkorea

De typer af stikkontakter der bruges i Nordkorea er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Nordkorea. Her kan du læse mere om stikkontakt Nordkorea og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Nordkorea virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.