Landekode Nordmarianerne (Tfn: +1-670, ISO: MP)

Nedenfor finder du landekode Nordmarianerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Nordmarianerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Nordmarianerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Nordmarianerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Nordmarianerne, hvor meget areal og befolkning Nordmarianerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-670

ISO (2)

MP

ISO (3)

MNP

FLAG

🇲🇵

TOPDOMÆNE

.mp

VALUTAKODE

USD

Fakta om Nordmarianerne

Nordmarianerne har et areal på 464 km2 og kan navngives MP eller MNP ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Nordmarianerne er +1-670, og den officielle TLD er .mp. Befolkningen på Nordmarianerne er cirka 60 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk, chamorro og karolingisk. Valutaen, der bruges i Nordmarianerne er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 733 miljoner US$.

Stikkontakt i Nordmarianerne

De typer af stikkontakter der bruges i Nordmarianerne er Type A, Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Nordmarianerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Nordmarianerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Nordmarianerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.