Landekode Norfolk Island (Tfn: +500, ISO: FK)

Nedenfor finder du landekode Norfolk Island, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Norfolk Island topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Norfolk Island. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Norfolk Island, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Norfolk Island, hvor meget areal og befolkning Norfolk Island har og så videre.

LANDEKODE 📞

+500

ISO (2)

FK

ISO (3)

FLK

FLAG

🇳🇫

TOPDOMÆNE

.nf

VALUTAKODE

AUD

Fakta om Norfolk Island

Norfolk Island har et areal på 12 173 km2 og kan navngives FK eller FLK ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Norfolk Island er +500, og den officielle TLD er .nf. Befolkningen på Norfolk Island er cirka 2 700, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og Norfuk. Valutaen, der bruges i Norfolk Island er australske dollar (kode: AUD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 164,5 miljoner US$.

Stikkontakt i Norfolk Island

De typer af stikkontakter der bruges i Norfolk Island er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Norfolk Island. Her kan du læse mere om stikkontakt Norfolk Island og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Norfolk Island virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.