Landekode Oman (Tfn: +968, ISO: OM)

Nedenfor finder du landekode Oman, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Oman topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Oman. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Oman, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Oman, hvor meget areal og befolkning Oman har og så videre.

LANDEKODE 📞

+968

ISO (2)

OM

ISO (3)

OMN

FLAG

🇴🇲

TOPDOMÆNE

.om

VALUTAKODE

OMR

Fakta om Oman

Oman har et areal på 309 500 km2 og kan navngives OM eller OMN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Oman er +968, og den officielle TLD er .om. Befolkningen på Oman er cirka 5 000 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Oman er omansk rial (kode: OMR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 81,95 milliarder US$.

Stikkontakt i Oman

De typer af stikkontakter der bruges i Oman er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Oman. Her kan du læse mere om stikkontakt Oman og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Oman virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Oman

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Oman. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Oman står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Oman.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Al Batinah+968-26
Dhofar+968-23
Muscat+968-24