Landekode Palau (Tfn: +680, ISO: PW)

Nedenfor finder du landekode Palau, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Palau topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Palau. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Palau, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Palau, hvor meget areal og befolkning Palau har og så videre.

LANDEKODE 📞

+680

ISO (2)

PW

ISO (3)

PLW

FLAG

🇵🇼

TOPDOMÆNE

.pw

VALUTAKODE

USD

Fakta om Palau

Palau har et areal på 459 km2 og kan navngives PW eller PLW ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Palau er +680, og den officielle TLD er .pw. Befolkningen på Palau er cirka 18 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og palauansk. Valutaen, der bruges i Palau er amerikanske dollars (kode: USD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 221 miljoner US$.

Stikkontakt i Palau

De typer af stikkontakter der bruges i Palau er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Palau. Her kan du læse mere om stikkontakt Palau og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Palau virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.