Landekode Panama (Tfn: +507, ISO: PA)

Nedenfor finder du landekode Panama, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Panama topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Panama. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Panama, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Panama, hvor meget areal og befolkning Panama har og så videre.

LANDEKODE 📞

+507

ISO (2)

PA

ISO (3)

PAN

FLAG

🇵🇦

TOPDOMÆNE

.pa

VALUTAKODE

PAB

Fakta om Panama

Panama har et areal på 75 417 km2 og kan navngives PA eller PAN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Panama er +507, og den officielle TLD er .pa. Befolkningen på Panama er cirka 4 200 000, og det eller de sprog, de taler, er spansk. Valutaen, der bruges i Panama er balboa (kode: PAB), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 40,62 milliarder US$.

Stikkontakt i Panama

De typer af stikkontakter der bruges i Panama er Type A. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Panama. Her kan du læse mere om stikkontakt Panama og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Panama virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Panama

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Panama. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Panama står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Panama.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Colon+507-4
Los Santos+507-9
Panama City+507-2
Panama City+507-3