Landekode Qatar (Tfn: +974, ISO: QA)

Nedenfor finder du landekode Qatar, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Qatar topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Qatar. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Qatar, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Qatar, hvor meget areal og befolkning Qatar har og så videre.

LANDEKODE 📞

+974

ISO (2)

QA

ISO (3)

QAT

FLAG

🇶🇦

TOPDOMÆNE

.qa

VALUTAKODE

QAR

Fakta om Qatar

Qatar har et areal på 11 581 km2 og kan navngives QA eller QAT ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Qatar er +974, og den officielle TLD er .qa. Befolkningen på Qatar er cirka 2 700 000, og det eller de sprog, de taler, er arabisk. Valutaen, der bruges i Qatar er qatarisk rial (kode: QAR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 213,1 milliarder US$.

Stikkontakt i Qatar

De typer af stikkontakter der bruges i Qatar er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Qatar. Her kan du læse mere om stikkontakt Qatar og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Qatar virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.