Landekode Republikken Congo (Tfn: +242, ISO: CG)

Nedenfor finder du landekode Republikken Congo, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Republikken Congo topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Republikken Congo. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Republikken Congo, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Republikken Congo, hvor meget areal og befolkning Republikken Congo har og så videre.

LANDEKODE 📞

+242

ISO (2)

CG

ISO (3)

COG

FLAG

🇨🇬

TOPDOMÆNE

.cg

VALUTAKODE

XAF

Fakta om Republikken Congo

Republikken Congo har et areal på 342 000 km2 og kan navngives CG eller COG ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Republikken Congo er +242, og den officielle TLD er .cg. Befolkningen på Republikken Congo er cirka 5 300 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Republikken Congo er CFA franc (kode: XAF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 14,25 milliarder US$.

Stikkontakt i Republikken Congo

De typer af stikkontakter der bruges i Republikken Congo er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Republikken Congo. Her kan du læse mere om stikkontakt Republikken Congo og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Republikken Congo virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.