Landekode Rwanda (Tfn: +250, ISO: RW)

Nedenfor finder du landekode Rwanda, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Rwanda topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Rwanda. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Rwanda, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Rwanda, hvor meget areal og befolkning Rwanda har og så videre.

LANDEKODE 📞

+250

ISO (2)

RW

ISO (3)

RWA

FLAG

🇷🇼

TOPDOMÆNE

.rw

VALUTAKODE

RWF

Fakta om Rwanda

Rwanda har et areal på 26 338 km2 og kan navngives RW eller RWA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Rwanda er +250, og den officielle TLD er .rw. Befolkningen på Rwanda er cirka 12 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk, kinyarwanda og engelsk. Valutaen, der bruges i Rwanda er rwandiske franc (kode: RWF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 7,7 milliarder US$.

Stikkontakt i Rwanda

De typer af stikkontakter der bruges i Rwanda er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Rwanda. Her kan du læse mere om stikkontakt Rwanda og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Rwanda virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.