Landekode Saint Kitts og Nevis (Tfn: +1-869, ISO: KN)

Nedenfor finder du landekode Saint Kitts og Nevis, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Saint Kitts og Nevis topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Saint Kitts og Nevis. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Saint Kitts og Nevis, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Saint Kitts og Nevis, hvor meget areal og befolkning Saint Kitts og Nevis har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-869

ISO (2)

KN

ISO (3)

KNA

FLAG

🇰🇳

TOPDOMÆNE

.kn

VALUTAKODE

XCD

Fakta om Saint Kitts og Nevis

Saint Kitts og Nevis har et areal på 261 km2 og kan navngives KN eller KNA ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Saint Kitts og Nevis er +1-869, og den officielle TLD er .kn. Befolkningen på Saint Kitts og Nevis er cirka 53 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Saint Kitts og Nevis er østcaribiske dollar (kode: XCD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 767 miljoner US$.

Stikkontakt i Saint Kitts og Nevis

De typer af stikkontakter der bruges i Saint Kitts og Nevis er Type D, Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Saint Kitts og Nevis. Her kan du læse mere om stikkontakt Saint Kitts og Nevis og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Saint Kitts og Nevis virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.