Landekode Saint-Martin (Tfn: +590, ISO: MF)

Nedenfor finder du landekode Saint-Martin, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Saint-Martin topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Saint-Martin. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Saint-Martin, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Saint-Martin, hvor meget areal og befolkning Saint-Martin har og så videre.

LANDEKODE 📞

+590

ISO (2)

MF

ISO (3)

MAF

FLAG

🇫🇷

TOPDOMÆNE

.mf

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Saint-Martin

Saint-Martin har et areal på 54,4 km2 og kan navngives MF eller MAF ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Saint-Martin er +590, og den officielle TLD er .mf. Befolkningen på Saint-Martin er cirka 40 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Saint-Martin er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 561500000 US$.

Stikkontakt i Saint-Martin

De typer af stikkontakter der bruges i Saint-Martin er Type E. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Saint-Martin. Her kan du læse mere om stikkontakt Saint-Martin og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Saint-Martin virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.