Landekode Salomonøerne (Tfn: +677, ISO: SB)

Nedenfor finder du landekode Salomonøerne, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Salomonøerne topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Salomonøerne. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Salomonøerne, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Salomonøerne, hvor meget areal og befolkning Salomonøerne har og så videre.

LANDEKODE 📞

+677

ISO (2)

SB

ISO (3)

SLB

FLAG

🇸🇧

TOPDOMÆNE

.sb

VALUTAKODE

SBD

Fakta om Salomonøerne

Salomonøerne har et areal på 28,400 km2 og kan navngives SB eller SLB ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Salomonøerne er +677, og den officielle TLD er .sb. Befolkningen på Salomonøerne er cirka 700 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Salomonøerne er salomondollar (kode: SBD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,099 milliarder US$.

Stikkontakt i Salomonøerne

De typer af stikkontakter der bruges i Salomonøerne er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Salomonøerne. Her kan du læse mere om stikkontakt Salomonøerne og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Salomonøerne virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.