Landekode Samoa (Tfn: +685, ISO: WS)

Nedenfor finder du landekode Samoa, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Samoa topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Samoa. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Samoa, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Samoa, hvor meget areal og befolkning Samoa har og så videre.

LANDEKODE 📞

+685

ISO (2)

WS

ISO (3)

WSM

FLAG

🇼🇸

TOPDOMÆNE

.ws

VALUTAKODE

SAT

Fakta om Samoa

Samoa har et areal på 2 842 km2 og kan navngives WS eller WSM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Samoa er +685, og den officielle TLD er .ws. Befolkningen på Samoa er cirka 200 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk og samoansk. Valutaen, der bruges i Samoa er tale (kode: SAT), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 705 miljoner US$.

Stikkontakt i Samoa

De typer af stikkontakter der bruges i Samoa er Type I. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Samoa. Her kan du læse mere om stikkontakt Samoa og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Samoa virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.