Landekode San Marino (Tfn: +378, ISO: SM)

Nedenfor finder du landekode San Marino, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og San Marino topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for San Marino. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om San Marino, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for San Marino, hvor meget areal og befolkning San Marino har og så videre.

LANDEKODE 📞

+378

ISO (2)

SM

ISO (3)

SMR

FLAG

🇸🇲

TOPDOMÆNE

.sm

VALUTAKODE

EUR

Fakta om San Marino

San Marino har et areal på 61,2 km2 og kan navngives SM eller SMR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til San Marino er +378, og den officielle TLD er .sm. Befolkningen på San Marino er cirka 35 000, og det eller de sprog, de taler, er italiensk. Valutaen, der bruges i San Marino er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 1,866 milliarder US$.

Stikkontakt i San Marino

De typer af stikkontakter der bruges i San Marino er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i San Marino. Her kan du læse mere om stikkontakt San Marino og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra San Marino virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.