Landekode Sankt Helena (Tfn: +290, ISO: SH)

Nedenfor finder du landekode Sankt Helena, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Sankt Helena topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Sankt Helena. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Sankt Helena, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Sankt Helena, hvor meget areal og befolkning Sankt Helena har og så videre.

LANDEKODE 📞

+290

ISO (2)

SH

ISO (3)

SHN

FLAG

🇸🇭

TOPDOMÆNE

.sh

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Sankt Helena

Sankt Helena har et areal på 410 km2 og kan navngives SH eller SHN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Sankt Helena er +290, og den officielle TLD er .sh. Befolkningen på Sankt Helena er cirka 5 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Sankt Helena er britiske pund (kode: GBP), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Sankt Helena.

Stikkontakt i Sankt Helena

De typer af stikkontakter der bruges i Sankt Helena er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Sankt Helena. Her kan du læse mere om stikkontakt Sankt Helena og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Sankt Helena virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.