Landekode São Tomé og Príncipe (Tfn: +239, ISO: ST)

Nedenfor finder du landekode São Tomé og Príncipe, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og São Tomé og Príncipe topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for São Tomé og Príncipe. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om São Tomé og Príncipe, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for São Tomé og Príncipe, hvor meget areal og befolkning São Tomé og Príncipe har og så videre.

LANDEKODE 📞

+239

ISO (2)

ST

ISO (3)

STP

FLAG

🇸🇹

TOPDOMÆNE

.st

VALUTAKODE

STD

Fakta om São Tomé og Príncipe

São Tomé og Príncipe har et areal på 1 001 km2 og kan navngives ST eller STP ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til São Tomé og Príncipe er +239, og den officielle TLD er .st. Befolkningen på São Tomé og Príncipe er cirka 220 000, og det eller de sprog, de taler, er portugisisk. Valutaen, der bruges i São Tomé og Príncipe er godt (kode: STD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 311 miljoner US$.

Stikkontakt i São Tomé og Príncipe

De typer af stikkontakter der bruges i São Tomé og Príncipe er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i São Tomé og Príncipe. Her kan du læse mere om stikkontakt São Tomé og Príncipe og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra São Tomé og Príncipe virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.