Landekode Senegal (Tfn: +221, ISO: SN)

Nedenfor finder du landekode Senegal, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Senegal topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Senegal. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Senegal, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Senegal, hvor meget areal og befolkning Senegal har og så videre.

LANDEKODE 📞

+221

ISO (2)

SN

ISO (3)

SEN

FLAG

🇸🇳

TOPDOMÆNE

.sn

VALUTAKODE

XOF

Fakta om Senegal

Senegal har et areal på 196 712 km2 og kan navngives SN eller SEN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Senegal er +221, og den officielle TLD er .sn. Befolkningen på Senegal er cirka 16 000 000, og det eller de sprog, de taler, er fransk. Valutaen, der bruges i Senegal er CFA franc (kode: XOF), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 15,36 milliarder US$.

Stikkontakt i Senegal

De typer af stikkontakter der bruges i Senegal er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Senegal. Her kan du læse mere om stikkontakt Senegal og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Senegal virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.