Landekode Singapore (Tfn: +65, ISO: SG)

Nedenfor finder du landekode Singapore, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Singapore topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Singapore. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Singapore, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Singapore, hvor meget areal og befolkning Singapore har og så videre.

LANDEKODE 📞

+65

ISO (2)

SG

ISO (3)

SGP

FLAG

🇸🇬

TOPDOMÆNE

.sg

VALUTAKODE

SGD

Fakta om Singapore

Singapore har et areal på 725,1 km2 og kan navngives SG eller SGP ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Singapore er +65, og den officielle TLD er .sg. Befolkningen på Singapore er cirka 6 000 000, og det eller de sprog, de taler, er standard kinesisk, engelsk, malaysisk og tamil. Valutaen, der bruges i Singapore er Singapores dollar (kode: SGD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 295,7 milliarder US$.

Stikkontakt i Singapore

De typer af stikkontakter der bruges i Singapore er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Singapore. Her kan du læse mere om stikkontakt Singapore og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Singapore virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Singapore

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Singapore. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Singapore står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Singapore.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Ayer Rajah+65-676
Bedok+65-644
City+65-653
Geylang+65-673
North+65-635
Sembawang+65-675
Tampines+65-677