Landekode Sint Maarten (Tfn: +1-721, ISO: SX)

Nedenfor finder du landekode Sint Maarten, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Sint Maarten topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Sint Maarten. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Sint Maarten, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Sint Maarten, hvor meget areal og befolkning Sint Maarten har og så videre.

LANDEKODE 📞

+1-721

ISO (2)

SX

ISO (3)

SXM

FLAG

🇸🇽

TOPDOMÆNE

.sx

VALUTAKODE

ANG

Fakta om Sint Maarten

Sint Maarten har et areal på 34 km2 og kan navngives SX eller SXM ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Sint Maarten er +1-721, og den officielle TLD er .sx. Befolkningen på Sint Maarten er cirka 42 000, og det eller de sprog, de taler, er hollandsk og engelsk. Valutaen, der bruges i Sint Maarten er antillerne guldet (kode: ANG), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 794700000 US$.

Stikkontakt i Sint Maarten

De typer af stikkontakter der bruges i Sint Maarten er Type A, Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Sint Maarten. Her kan du læse mere om stikkontakt Sint Maarten og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Sint Maarten virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.