Landekode Skotland (Tfn: +44)

Nedenfor finder du landekode Skotland, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Skotland topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Skotland. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Skotland, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Skotland, hvor meget areal og befolkning Skotland har og så videre.

LANDEKODE 📞

+44

FLAG

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

TOPDOMÆNE

.uk

VALUTAKODE

GBP

Fakta om Skotland

Skotland har et areal på 77 933 km2 , men der er ikke noget officielt navn for Skotland der bruger ISO-koder. Landekoden for at ringe til Skotland findes dog og er +44, og der er også et officielt topdomæne, der er .uk. Befolkningen på Skotland er cirka 5 500 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk, skotsk gælisk og lavskotsk. Valutaen, der bruges i Skotland er britiske pund (kode: GBP), vi har dog ingen data om bruttonationalproduktet (BNP) for Skotland.

Stikkontakt i Skotland

De typer af stikkontakter der bruges i Skotland er Type G. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Skotland. Her kan du læse mere om stikkontakt Skotland og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Skotland virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.