Landekode Slovenien (Tfn: +386, ISO: SI)

Nedenfor finder du landekode Slovenien, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Slovenien topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Slovenien. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Slovenien, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Slovenien, hvor meget areal og befolkning Slovenien har og så videre.

LANDEKODE 📞

+386

ISO (2)

SI

ISO (3)

SVN

FLAG

🇸🇮

TOPDOMÆNE

.si

VALUTAKODE

EUR

Fakta om Slovenien

Slovenien har et areal på 20 273 km2 og kan navngives SI eller SVN ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Slovenien er +386, og den officielle TLD er .si. Befolkningen på Slovenien er cirka 2 100 000, og det eller de sprog, de taler, er slovensk. Valutaen, der bruges i Slovenien er Euro (kode: EUR), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 46,82 milliarder US$.

Stikkontakt i Slovenien

De typer af stikkontakter der bruges i Slovenien er Type C. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du sandsynligvis ikke har brug for en rejseadapter at bruge dine danske elektriske apparater i Slovenien. Her kan du læse mere om stikkontakt Slovenien og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Slovenien virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Slovenien

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Slovenien. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Slovenien står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Slovenien.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Koper+386-5
Kranj+386-4
Ljubljana+386-1
Maribor+386-2
Novo mesto+386-7
Portoroz+386-5