Landekode Surinam (Tfn: +597, ISO: SR)

Nedenfor finder du landekode Surinam, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Surinam topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Surinam. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Surinam, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Surinam, hvor meget areal og befolkning Surinam har og så videre.

LANDEKODE 📞

+597

ISO (2)

SR

ISO (3)

SUR

FLAG

🇸🇷

TOPDOMÆNE

.sr

VALUTAKODE

SRD

Fakta om Surinam

Surinam har et areal på 163 821 km2 og kan navngives SR eller SUR ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Surinam er +597, og den officielle TLD er .sr. Befolkningen på Surinam er cirka 600 000, og det eller de sprog, de taler, er hollandsk. Valutaen, der bruges i Surinam er Surinamske dollar (kode: SRD), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 5,009 milliarder US$.

Stikkontakt i Surinam

De typer af stikkontakter der bruges i Surinam er Type A, Type F, Type C, Type B. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Surinam. Her kan du læse mere om stikkontakt Surinam og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Surinam virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.

Områdenumre og andre telefonnumre i Surinam

Her i tabellen nedenfor finder du områdenumre, bykoder og andre typer telefonnumre, der bruges til at ringe til telefonnumre i Surinam. Hvis vi også har oplysninger om telefonnumre til mobiltelefoner i Surinam står disse øverst i tabellen. Bemærk venligst, at telefonkoderne inkluderer både landekode og områdenummer og andre præfikser for opkald inden for Surinam.

By/typeOmrådekode (inkl. landekode)
Paramaribo+597-4
Västra Surinam+597-2