Landekode Sydsudan (Tfn: +211, ISO: SS)

Nedenfor finder du landekode Sydsudan, sammen med alt det andet, du muligvis har brug for at vide om koder. For eksempel ISO-koder, valutakode og Sydsudan topdomæne, områdenummer til at ringe til et specifikt område inden for Sydsudan. Lidt længere nede på siden har vi også samlet andre fakta om Sydsudan, som f.eks. bruttonationalproduktet (BNP) for Sydsudan, hvor meget areal og befolkning Sydsudan har og så videre.

LANDEKODE 📞

+211

ISO (2)

SS

ISO (3)

SSD

FLAG

🇸🇸

TOPDOMÆNE

.ss

VALUTAKODE

SSP

Fakta om Sydsudan

Sydsudan har et areal på 619 745 km2 og kan navngives SS eller SSD ved hjælp af ISO-koder (afhængigt af om du bruger 2- eller 3-bogstavskonventionen). Landekoden for at ringe til Sydsudan er +211, og den officielle TLD er .ss. Befolkningen på Sydsudan er cirka 11 000 000, og det eller de sprog, de taler, er engelsk. Valutaen, der bruges i Sydsudan er sydsudanske pund (kode: SSP), og bruttonationalproduktet (BNP) er ca. 11770000000 US$.

Stikkontakt i Sydsudan

De typer af stikkontakter der bruges i Sydsudan er Type C, Type D. I Danmark bruges stikkontakter af Type K og Type C, det betyder at du muligvis skal bruge en rejseadapter for at bruge dine danske elektriske apparater i Sydsudan. Her kan du læse mere om stikkontakt Sydsudan og finde en passende rejseadapter, hvor der også er information om hvorvidt elektrisk udstyr fra Sydsudan virker i Danmark, og hvilken adapter der i så fald er nødvendig.